(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Arabelčin guláš s lečem
Potřebné ingredience
hovězí maso, 1 sklenice leča, cibule, sádlo, sůl, masox, červená paprika, majoránka, česnek, kmín drcený
Postup přípravy
Na sádle osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, až je zlatavá, přidáme trošku osolené maso a opečeme ze všech stran. Poté přisypeme červenou papriku, zalijeme trochou vody, přidáme majoránku, drcený kmín,utřený česnek a dusíme doměkka. Před koncem dušení přidáme sklenici leča. Guláš zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a guláš ještě 15 minut mírně povaříme.
Kdo má rád, může si před dušením přidat půl kostky masoxu.
Kdo má rád, může si před dušením přidat půl kostky masoxu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé